Viking Eco Highland Wool

Stickmönster Traktor-tröja i Esther by Permin

Stickmönster Barntröja Sirdar Snuggly Replay

Butiken är öppen tisdagar och onsdagar kl 15 - 18

 

 

 

 

 

 

 

 

2-trådigt svenskt ullgarn från Ullcentrum

Julbroderier Tomte-karusell

DMC MMoulinegarn

       Isabella by Permin

Vill du ha Delsbo Garnlagrets nyhetsbrev?   Klick här

 

Garn i naturfibrer Onion Nettle Sock

Handfärgat sockgarn i erinoull

Austermann Step Nätsockor

Glasunderlagg Delsbo Design

 

POPULÄRT HOS OSS

Luna by PerminViking Mohrino

 

 
 
 
 

BRODERIER

 

Vår-bonad

149 kr

KÖP

 

I Hönsgården löpare

229 kr

KÖP

Ros-slingor på duk

299 kr (ord pris 498 kr)

KÖP

Duk med blomkrans

259 kr (ord pris 379 kr)

KÖP

 

HUR BETALAR JAG?

       Bildresultat för payson logo     Bildresultat för logo swish

 


Garn till stickning och virkning

På Delsbo Garnlagret säljer vi garn och mönster till stickning och virkning. Vi säljer också tillbehör såsom stickor och virknålar. Lagret uppdateras ständigt med varor från leverantörer Istex, Sirdar, Viking of Norway, Ullcentrum, Drops Garnstudio, Cewec, Svarta fåret, Permin, Onion, Schachenmayr, DMC. Vi försöker att ha ett brett sortiment  allt ifrån tunna virkgarner till riktigt kraftiga stickgarner. Som e-handel skickar vi garn till hela Sverige och även till Norden och övriga EU-länder. Snabba leveranser och pålitliga affärer är något vi prioriterar. På Delsbo Garn kan du handla lugnt och tryggt.

Hos oss på Delsbo Garnlagret har vi garn i många olika blandningar. Vi strävar efter att ha garn i bra kvalié. Bomullsgarner har vi från allra tunnaste DMC Cordonnet till tjocka virk- och stickgarner. Ullgarner har vi både superwash behandade och ullgarner som är så naturliga som möjligt. VI har vårt eget Delsbo Finull, ett rent ullgarn från Krav-märkt gård här i Delsbo. Nya kvaliteer som kommit på senare är blandningar av bambu. Bambu och bomull är populär blandning till disktrasor.  Sockgarnerna är Austermann Step, Schachenmayr Regia och Viking of Norways raggsocksgarner. Vi har också Onions sockgarn helt i naturfibrer, ull och nässelfibrer. 

Stickmönster och virkmönster

Till alla garnerna (åtminstone de absolut flesta) har vi stickmönster och virkmönster. Alla stickmönster och virkmönster är provade innan de hamnar hos oss. En del av våra mönster kostar pengar, andra finns gratis för nedladdning. Om du vill skriver vi ut ditt stickmönster eller virkmönster för en liten peng.

Broderier

Hos Delsbo Garnlagret har vi lite broderier. Det är inte så många, men de finns. Broderierna som vi har är ritade eller i korsstygn. Vi har också våra egna broderier i delsbosöm. Har du inte provat brodera i delsbosöm? Det är lättare än vad det ser ut. 

Knappar

Våra knappar kommer från NDLWRX och Drops Garnstudio. Knapparna från NDLWRX är i naturmaterial och många av dem med svensk text på t ex Stickad av Farmor, Handstickad, Sötast i världen, Lillasyster.

Garner från  Drops Garnstudio, Permin, Viking of Norway, Permin, Ullcentrum, Svarta fåret, Sirdar, Cewec, Regia, Schachenmayr, Onion


 

Produkter
Övrigt
Kundtjänst

Varmt välkommen att kontakta oss.

delsbogarn@mickelnirs.se

+46 (0)72 555 61 10

Betalsätt
Klarna