Permin

Om Permin

Permin startade i Danmark 1854.Sen dess har deras  handarbeten spridits över .

Till Sverige kom Permin under 2:a världskriget, 1942 till Borås ,som första utländska dotterbolag Carl Permin AB. Sen dess har Permin försett oss i Sverige med många fina handarbeten.

 

Broderier från Permin

Det ha blivit många  färdiga broderisatser med garn, väv och  beskrivning sen Permin startade sin verksamhet.  Permins broderier är ofta ritade direkt på väven, men det finns också långsygnsbroderier och korsstygnsbroderier. Här hittar du broderier till dukar, löpare, tavlor och gardiner. Alla broderier har broderats upp för hand innan de sätts ut till försälnjning.

 

By Permin – Permins stickgarner

År 2009 tog sig Permin in på ny marknad när de började lansera sitt nya märke by Permin. Stickgarner och stickbeskrivningar.   Nya garnkvalitéer kommer och sortimentet utökas hela tiden. Till garnerna hör också de fina stickmönster som arbetats fram med trendig design. Och stickmönstrena är många. Här finns beskrivningar till dig att sticka koftor, sticka ponchos både till stora och små. Här finner du stickbeskrivningar till stickade tröjor i garnerna Esther by Permin, Elise by Permin m fl. Varje månad släpper Permin ut ett gratis mönster från sin kollektion by Permin.

 

Permin och DMC

Permin säljer också DMCs vikgarner och broderigarner. DMC Mouliné är det populära broderigarnet som finns i så många färger och nyanser, allt för att ditt broderi ska bli så perfekt som möjligt.  Även andra broderigarner finns, så som Laine Colbert, ett broderigarn i ull.

Dmc Petra och DMC Cordonnet är båda virkgarner. DMC Cordonnet är ett tunt virkgarn o flera olika tjocklekar och finns i färgerna BLANC, Ecru och B5200. Garnet går utmärkt att använda inte bara till att brodera fint och tunt utan även till knyppling och frivoliteter. DM Petra är tjockare och finns i olika tjocklekar och i många olika färger. Garnet kan du använda till att virka dukar, gardiner, tunna kläder. Du kan också virka smycken, grytlappar mm i DMC Petra.

Selaa luokkia
Asiakkaan alue
Asiakaspalvelu

 

info@delsbogarn.se
 

+46 (0)72 555 61 10

Maksuvaihtoehdot
Klarna