Frakt från 35 kr  Fri frakt över 750 kr 
  Snabb leverans (1-3 dagar)

Billigt Garn

 

Billigt garn till dig

Nu har vi plockat fram flera garnkvaliteer som vi har fått möjlighet att sätta ett riktigt bra pris på. Det är garn från Viking of Norway och Drops Garnstudio, men även andra varumärken finns här, t ex Sirdar. Vi har gjort det möjligt att pressa priserna en aning så att du som kund ska kunna hitta ett garn som passar dig.

 

Drops Garnstudio

Här finns flera av Drops Garnstudios garner, vilka vi gjort till billigt garn. Drops Alpaca, som finns i ca 50 olika färger, säljer vi här 25% billigare än rekommenderat pris. Samma med Drops Lima och Drops Nepal.

Viking of Norway

Vissa av  Viking of  Norways garner säljer vi också som billigt garn. Här hittar du det mycket populära och användbara garnet Viking Superwash. Det säljer vi 20% billigare än rekommenderat pris. Viking Bambino och Björk säljer vi 28% billigare.

 Viking Eco Highland wool

Här kan du göra ett riktigt fynd . Viking Eco Highland Wool säljer vi som billigt garn med 30% billigare än rekommenderat pris. Fantastiskt bra för dig som vill sticka med begränsad ekonomi. Du får möjlighet att köpa garn billigt utan att tumma på kvalitéen.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen